Мода, ШОУ БИЗЗ

Луческа се закити со уште една титула

На овогодинешниот Мис Модел Универзум кој се одржа во Бугарија, нашата претcтавничка Викторија Луческа се закити со уште една титула.

Таа го освои местото на втора на придружничка. Браво за Луческа!