Забава, Концерти / Настани, Музика

АВАЛОН ПРОДУКЦИЈА со уште еден концерт за паметење

Авалон Продукција со гордост ви го претставува првиот ALL YOU NEED IS LOVE DAY во Македонија, со три целовечерни концерти во исто време и на исто место:
Бајага и Инструктори, Прљаво Казалиште и Ареа, во ВИП Арена, на 03-ти декември.
Официјално отворање Deca iz vode-EKV tribute band project
Влезниците се веќе во продажба.