Забава, ШОУ БИЗЗ

Без градник: ЈК го запали Инстаграм со оваа фотографија!

Јелена Карлеуша многумина ја нарекуваат кралица на стилот и со право.

Таа секогаш е без влакно на јазикот и нема предрасуди.

Смела е и храбра.

Таа објави провокативна фотографија на Инстаграм без градник.

jk