Забава, Мода, ШОУ БИЗЗ

Овој дечко има моќен глас, издепилиран јазик и перфектен стил

Марио Арангеловски го запознавме во шоуто „На иста адреса“, моќниот глас го направи да биде запаметен а тоа што јазикот редовно си го депилира за некои е трн во око.

12347816_781632205296765_5104460956070125479_n

Ние овој пат ќе ви го претставиме неговиот стил. Девојките сигурно ќе го обожаваат, додека момчињата може да украдат и некоја комбинација.