Забава, Музика, ШОУ БИЗЗ

Вакви до сега не сте ги виделе МИНИСТЕРКИТЕ

Министерките кои за кратко време станаа популарни, со нивниот претпознатлив звук.

Во новата песна, и ќе ве зачудат малце затоа што до сега тоа од нив не сте го очекувале. Погледнете ги спотот и се ќе ви биде појасно.