Забава, Култура, Филм

Емотивна божиќна реклама-приказна за најважните подароци во животот!

Оваа година, Џејмс Корден во соработка со ланецот маркети Sainsbury, нè потсетува кој е најдобриот подарок што можеме да им го подариме на нашите најблиски. Станува збор за кус анимиран мјузикл во кој го следиме Дејв и неговите проблеми при наоѓањето совршен божиќен подарок за семејството. Погледнете…