Забава, СПОРТ, ШОУ БИЗЗ

Рафаел Надал си ставил коса, помина 10 часа на операција

Под локална анестезија, по 10 часовна интервенција, на Надал му е покриен делот од главата на кој до неодамна драстично ја губеше косата.

Неговиот следен меч е на 29 декември во Абу Даби, но се очекува резултатите од трансплантацијата да бидат највидливи по 6 месеци.  Платил 9000 евра за пресадувањто на косата.

Тој не е првиот спортист кој се решил на овој естетски зафат.

Во 2011 тоа го направи фудбалерот Вејн Руни, и веројатно не само тој…

rrrrrrrrrrrrr-640x971