Мода, Стил

Неколку нови трендови на крзно во боја (Фото)

02

Интензивните бои се провлекоа скоро во секое модно парче, дури и во косата и нијансите на кармини, сега и во зимските јакни и крзнените капути. Навикнати сме зимската горна облека да биде во темни и загасити неутрални бои, но зошто зимава да не ја разведрите со шарено крзно во боја вметнато на палтата, на јамболестите бунди, во деталите или поставено во јакните. Ние претпочитаме да изберете вештачко крзно, но внимавајте тоа да изгледа колку што е можно природно и не многу кичесто и нападно. За идеја, еве неколку примери од уличната мода.

1

2

3

5

6

7

8

9

10

11

12

 

14