Мода, Стил

Жена, Мајка, Кралица: Стилот на Љупка Митрова (ГАЛЕРИЈА)

Таа е жена, мајка, и очигледно кралица на модниот свет. Една од ретките Македонки кои совршено го има избалансирано семејниот живот, бизнисот и страста кон модата и модните детали.

12745725_1712891615591909_3918253284140698109_n

Погледнте ја галеријата и бидете инспирирани за вашиот нов стилски изглед:

14523130 1799885106892559 466394420098644672 n 14570251 1799323030282100 5572103401706136111 n 15036754 1818804725000597 8791903694347365583 n 14611156 1810634145817655 7678972982532903133 n 15032816 1819519264929143 5802798057430272752 n 14947930 1813246855556384 899759646156880771 n 14264096 1788256241388779 8582533533616137303 n 14522701 1796963923851344 4069464442264714771 n 14183862 10157342650845720 2332023825809120798 n 13882442 1774446852769718 5678212793196889937 n 13879293 1776150005932736 7651258277554824931 n 14484602 1798809690333434 3483529623798966630 n