SNAP-ВЈУ

Snap-Вју со Мартина Димоска: Мојата иднина ја гледам во вселената

Марта секогаш знае да не насмее. Затоа имавме чест за соработка и одвои време и да направи едно креативно и саркастично кратко снепчет интервју.

Иако отсекогаш гласела како поборник на снепчет викајќи дека снеп е губење на време и дека кога е онлајн е колку да се слушне со блиските. Но сепак ја освоивме со креативна идеа за прво снеп интервју во МК и бидејќи сака предизвици се согласи!

I spent my weekend at NASA’s Glenn Research Center and I am so thankful to Kent State University

 

Човек како Марта што реди толку успеси реално не може а да не е вистински зафатен затоа што цели кон своите приоритети но ни вети дека од време на време ќе снепува! Па еве го нејзиниот снепчет: Marta Devilish Во прилог погледнете го нејзиното интервју каде и поставивме неколку кратки и интересни прашања.

Договорот беше да одговори со првото што ќе и дојде на ум. Проследете: