ШОУ БИЗЗ

Сандра Африка се пофали -поради овие луѓе има јахта и стан

Сандра Африка е гоплема среќничка што во својот живот ги има своите баба и дедо. Тие на својата внука, како што пејачката изјави и купиле јахта, автомобил и стан.

Пејачката на Инстаграм сподели фотографија со нив.