Мода

Ова е НАЈСТИЛСКИОТ ПАР во Македонија

Предновогодишно расположени оваа недела ви го претсавиваме најстилскиот пар за годинава што полека си изминува.

Нашиот тим на модни критичари ги избра Ивана Кнез и Владо Сејменовски како најстилски пар. Очигледно е дека и двајцата знаат да го искажат стилот кој гордо го носат секогаш со добро искомбинирани парчиња облека и модни детали.

1 роденден „Портрет“
1 роденден „Портрет“