Мода, Стил

Моден Дуел: Елена Стефаноска VS Елена Миленковска

`
1. Која Елена подобро го искомбинирала ова здолниште?
Елена Стефаноска
Елена Миленковска
Елена Стефаноска VS Елена Миленковска