Стил

Туѓ срам ме изеде: 10 засрамувачки секс приказни

Доколку сте доживеале срамно сексуално искуство, не сте единствени! Можеби во моментот сте посакале да пропаднете во земја, но мора да признаете дека сега кога ќе се сетите на тоа, ви доаѓа да се „згазите“ од смеење. Прочитајте ги следниве 10 секс приказни кои ќе направат и вие да поцрвенете од срам…

embarrassed-couple

1. Пазарење

„Еднаш за време на секс, почнав да размислувам што треба да купам од продавница и ненадејно извикав ’Моркови!’.“

2. СМС пораки

„Еднаш додека сѐ уште траеше сексуалниот чин, партнерот ме праша дали сакам да си ги прочитам пораките кои непрекинато ми стигнуваа на телефонот.“

3. Перика

„Ми падна периката за време на секс и типот толку се исплаши што помисли дека ми ја откорнал косата.“

4. Домашните миленици се на прво место

„Го прекинав сексот за да го подготвам моето куче за спиење.“

5. Отвори се, сезаме!

„На сред секс, тој сосема ми ја уби желбата кога ги стави рацете на моите бутови и извика ’Отвори се, сезаме!’ и што е најтрагично сериозно го мислеше тоа.“

6. Она кога ќе ви почне омилената песна…

„Еднаш имав пуштено музика за време на секс и кога почна мојата омилена песна одеднаш почнав да пеам на цел глас и станав да танцувам.“

7. Победа!

„Имавме секс на првиот љубовен состанок. Тој заврши за 2 минути, извика ’Јас победив!’ и заспа.“

8. Рекорд

„Направив рекорд во издржливост за време на сексот и толку се возбудив што кажав нешто што сосема го уништи моментот.“

9. Држење за рака

„Еднаш си ја држев сопствената рака за време на сексуалниот однос.“

10. Мукање

„Најсрамниот момент во мојот живот беше кога случајно замукав како крава за време на сексот.“