Забава, Музика

Среќен Роденден ВЕРА!

Тимот на muabeti.me со гордост и го честитa роденденот на една од нашите најдобри женски вокали.
Нејзиниот глас буди емоции, нејзиниот став е пример за жена.

Среќен Роденден Вера Милошевска Јосифоска!