Музика

„Твојте песни ќе ги чувам како очите“ – едниствената ќерка на Есма го растажи целиот Балкан

Есма Реџепова покрај музиката ќе биде запаметена и по хуманоста. Таа има 47 синови и само една ќерка.

Елеонора Мустафоска е малда жена која ги следи стапките на својата мајката во погледот на музиката.

1937208_1158893567706_3531869_n

А вака звучеа како тандем: