Музика

ЕКСКЛУЗИВНО: Последното од ЕСМА (Видео)

Ексклузивно ова е последниот видео запис за песната „Свирете Ја“ на нашата ромска кралица Есма Реџепова. Спотот е снимен во Генерал продукција од страна на Дарио Јанковиќ.