Забава, ШОУ БИЗЗ

Одмаздата е слатка: Александар прво ја избрука неа, сега се избрука себе

Кривопаланчанецот Александар Стевановски, пред околу 3 години јавно ја срамеше својата поранешна девојка со видео од нивни разговор на телефон поставено на Фејсбук, која потоа го пријави во полиција.

Но, тој  реши да моли за прошка во Ѕвездите на Гранд и се посрамоти како никогаш досега.
Очигледно таа слатко му се одмазди !