Мода, ШОУ БИЗЗ

Најстилски жени за 2016

Овие дами, со својот стил,  кариера и пред се моќен изглед ја одблежаа 2016. Нашиот тим ги одбра НАЈДОБРИТЕ поделени во неколку категории. 

Тие се негувани, тие се свои, тие се најстилските жени за 2016. 

Трендсетерски стил: ЕЛЕНА СТЕФАНОВСКА

15220142_10210876327442626_5616120757869241009_n

Гламурозен стил: АЛЕКСАНДРА ЈОВАНОВСКА
13164270_10207746023823459_6102777999761403119_n

Нај Urban Стил: СИМОНА ПОПОСКА
14632940_1229976923711320_7663346836565464946_n

Највпечатлив стил: САРА МЕЈС
13319726_10210225163331317_5036946119735223947_n

Најстилска презентерка: ЈЕЛЕНА СПЕНЏАРСКА
12804740_10154605514802786_7425187067752417400_n