Мода, Фото и Видео

ЕКСКЛУЗИВНО ФОТО: Мартина Димоска – инженер по воздухопловство во едно поинако светло

Мартина Димоска, млада кичевчанка, апсолвент при Технолошко – Металуршки Факултет за материјали и нано-технологии за која ова ќе и биде трета факултетска диплома!

Овој пат ви ја претставуваме во едно поразлично светло фатено од објективот на Славе Викторијоски. За целиот бајкерски концепт да добие целина се погрижи make-up артистот Александар Трајаноски.

Овој тим очигледно победува и ја остварува секоја замисла. Погледнете ги фотографиите и ќе сватите зошто урбаната култура носи толкава уметност во себе.

15825977 1502784003095778 4170757907824284451 n 15871821 1502784023095776 2399712505571101262 n 15873464 1502784419762403 7235648511443086383 n 15871903 1502784449762400 6007924516975852019 n
Previous ArticleNext Article