ШОУ БИЗЗ

Само таа го може ова: Хелена Роза ви испраќа жешки поздрави од Нов Зеланд

Една од нашите најексцентрични водителки Хелена Роза неодамна со своето семејство замина за подобар живот во Нов Зеланд.

n784156802_1236970_5307

Иако е далеку таа редовно ги следи случувањата од родната Македонија.

Поради студениот бран кој го зафати Балканот, таа реши да ви испрати топли поздрави, што посебно би ги стоплил припадниците на посилниот пол.