Љубов и Секс, Стил

11 причини зошто треба да имате момче ВОЈНИК

 

 1. Мажите во униформа никогаш не излегуваат од „мода“
  Од кој и аспект да погледнете дали тоа има врска со сцијалното опкружување на жените, со психичкото или биолошкото мажите во униформа секогаш изгледаат секси во женските очи. c1d4f8b329904ed3e08cd08dc4e7ccf2
 2. Војникот е заштитнички настроен. 
  Тука кај жената се ослободува чуството на сигурност. Дека токму тој и баш заради тоа што го работи е оној кој ќе ја штити и кога целиот свет се руши!
 3. Ја знае вредноста на пријателството
  Поради ова секогаш во него ќе имате и пријател. Вашиот избранинк треба да ве ослободи од сите стресови и да биде оној со кого ќе можете потполно да се ослободите.
 4. Војниците ја ценат жената која знае да биде и силна и мека како памук
  Значи дека тие ја бараат онаа која успешно е силна пред светот, а слаба само на него!
 5. Тие се физички силни
  Можете да сметате на нив кога ќе ви затреба машка рака по дома, за отварање на капакот од теглата ајвар.
 6. Мистериозни се!
  Тешко ќе ги дешифрирате неговите емоции. Нивниот силен изглед често ќе ве збунува, но тоа не значи дека е бездушен. Туку само човек кој длабоко ги има потиснато своите чувства0615-soldier-dad
 7. Тие се одлични татковци
  Не треба некоја научна студија да покаже дека војник во улога на татко е нешто совршено кое допира до сите ваши пори.
 8. Дисциплинирани се
  Не му замерувајте ако ве разбуди во 5 часот наутро за трчање по кеј
 9. Романтчен е
  Можеби затворен романтичар но сепак има романтична душа која додека трепнете ќе ве освои.patriotic-engagement-photos-samantha-hebert-1
 10. Ќе го почиитува времето поминато со вас
  Тие знаат колку ноќи сте му недостасувале додека бил на должност
 11. Ја знаат вредноста на животот
  Ќе ви покажат колку го вреднува секој момент кој го поминувате заедно