ШОУ БИЗЗ

Како изгледа и која е ќерката на Гоце Тодоровски

Гоце Тодоровски име кое сите генерации го препознаваат најмногу по македонските народни приказни. По неговите чекори не оди оди неговата ќерка Сашенка Тодоровска, но затоа се има посветено на дизајнот.
Ова е лепотицата на Гоце!