Технологија, Фото и Видео

Мартина Димоска во Јади Бурек: Сакам да им го олеснам животот на астронаутите

Мартина Димоска не е само две факултетски дипломи и трета на повидок, таа е девојка која на 20 години ја освојува вселената. 
Во емисијата кај Јанко зборува како стигнала до НАСА, и колку ноќи не спиела, со книга во рака сонувала за да го облече скафандерот! 

Погледнете го патот кој го поминала Димоска за да стигне до ѕвездите:

Previous ArticleNext Article