Забава, Концерти / Настани, ШОУ БИЗЗ

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Валијант прослави 17години постоење

Вчера ланацеот за Еротика ВАЛИЈАНТ прослави 17-години постоење. Малата собиранка во хотелот Калонис, на чело со Горан и Сузана Милиќ како сопственици и Ани Георгиева главниот менаџер се разви во една приватна забава за одбрано друшто од балканската елита!

16298362_1353370188067917_575763941621459769_n

Нивната историја и градењето на овој бренд вклучува многу проекти меѓу кои специјализирана продавница на играчки за возрасни; Private bar Valijant, списанието Оргазам, снимање на ТВ проектот Валијант Х, филмска продукција за возрасни, tatoo studio,on line познанства на sexbook.mk, се отворија нови продажни центри ( во моментов се три ), македонскиот стриптиз, peep show кабини, специјализирано porn cinema, erotic masage , беа дел светски саеми на еротика во Будимпешта и Париз. И сиот овој труд за денес ВАЛИЈАНТ да биде синоним и едукатор на квалитетен сексуален живот.

large (7)

Погледнете го ЕКСКЛУЗИВНОТО ВИДЕО од приватната прославата каде во кралски стил одбраната клиентела уживаше во одлична музика и секси танчерки.