Љубов и Секс, Технологија

Оваа бурма ви овозможува да го чуете срцебиењето на партнерот

Во денешно време е сè полесно да се остане во контакт со саканите. Вие можете да се јавите, да пратите порака, имејл, како и да разговарате преку видео во секое време, но ништо од овие нешта не можат да го компензираат за самото присуство, особено кога сте многу оддалечени. Но, благодарение на овие прстени, вие сега можете да си ги чувствувате срцебиењата, без разлика колку сте далеку еден од друг.

(1) Прстен кој ви овозможува да го чуете срцебиењето на саканата личност

Станува збор за минималистички дизајн, направен од нерѓосувачки челик, кој можете да го најдете и во розово златна верзија. Сите прстени доаѓаат со сафир кристална површина, која значи дека не може да биде оштетена, ниту изгребана. Самите прстени се многу лесни за употреба – најпрво се приклучуваат со апликација преку блутут, а потоа сè што треба да направите е да ги допрете секој пат кога сте поврзани за интернет и ќе можете да го почувствувате срцебиењето на саканата личност во живо.

Прстенот ви овозможува да го почувствувате срцебиењето на саканата личност, без разлика каде сте

(2) Прстен кој ви овозможува да го чуете срцебиењето на саканата личност

Тие се поврзуваат со вашиот телефон преку блутут и потребно е да бидете онлајн за да работат

(3) Прстен кој ви овозможува да го чуете срцебиењето на саканата личност

Направени се од челик кој не рѓосува со заштитна површина од сафир кристал

(4) Прстен кој ви овозможува да го чуете срцебиењето на саканата личност

Сè што треба да направите е да притиснете на прстенот и ќе можете да го почувствувате срцебиењето на саканата личност во живо!

(5) Прстен кој ви овозможува да го чуете срцебиењето на саканата личност