КВИЗ

КВИЗ: Одберете еден симбол и откријте повеќе за себе

Дали е можно да откриете нешто повеќе за себе и другите преку еден едноставен симбол? Сите тврдат дека е и повеќе од возможно, затоа бирајте внимателно.