ШОУ БИЗЗ

Погледнете како изгледала Снежана Савиќ на почетокот на актерската кариера

Една од најголемикте глумици на југословенските простори Снежана Савиќ почнала да ја гради кариерата уште во далечната 1977 година.

3886_snezana-savic-foto03-Zoran-Loncarevic

„Млада глумица чие време допрва доаѓа“ – со овие зборови ја опишела младата актерка тогашните новини кога била дел од еден новогодишен едиторијал.

Ова е Снежана на негкогаш, очигледно за некои дами убавината е вечна!