Фото и Видео, ШОУ БИЗЗ

Тања Савиќ проговори за домашното насилство (видео)

Тања Савиќ и покрај трачевите дека нејзиниот сопруг е насилен кон неа, таа изјави дека никогаш не би го трпела тоа и веднаш би го напуштила.