ШОУ БИЗЗ

Македонската Бијонсе е бремена: Хелена Роза по втор пат мајка

Хелена Роза освен по бременоста, може да ја поистветуваме со Бијонсе и во други аспекти. На пример и двете се жени борци, без влакна на јазик кога нешто не е во ред. Се борат за човековите права, укажуваат на опшествените проблеми и младите девојки може многу да научат од нив.

received_609208529289263-670x1155

Ако Бијонсе ја има Блу-Ајви, Хелена ја има Кјара, а сега и двете чекаат принова.

Честитнки Хелена!

received_609208569289259-670x670