Забава, Мода

Живот со стил: Најдобрите модни изданија на Елена Стефановска

Елена Стефановска, водителката, мозокот, продуцентот, авторот, менаџерот, организаторот на „Живот со Стил“, секогаш знае како да биде во тренд.
Таа успешно си го оправдува името на својата емисија, а нашиот тим ги одбра нејзините најдобри модни комбинации, кои можат и на вас да ви користат во оние „Немам што да облечам“ моменти!
Previous ArticleNext Article