Љубов и Секс

Што мислат жените кога им давате орално задоволство

Оралното задоволување е посебна филозофија. За да знаете дали сте добри во тоа, прво треба да ги знаете десете нешта на кои девојките мислат за време на самиот чин.1. Таму, не таму – секоја девојка ја пали посебен маневар, затоа барајте го правото делче и запамтете го засекогаш
2. Тоа, не тоа – слушајте го нејзиното тело, обрнете внимание на секој момент и барајте ги позитивните знаци.
3. Гледајте да е фокусирана на оралниот секс – машкиот мозок 2,5 пати е повеќе фокусиран за време на сексот, од женскиот. Затоа одете пополека, со спори и нежни движења, за сите мисли да и ги приберете на едно место (добро знаете на кое место мислиме).
4. Уф, добар е во тоа што го прави – тоа е тоа, продолжете во тоа што го правите.
5. Чекајте малку, зошто е толку добар во ова??? – доколку стварно многу ве бива во ова, нормално е да иницирате неколку прашања. Ништо страшно

large (13)6. Дали се изморува? – успорените движења не значат уморување, туку напротив, тоа значи дека вие сте на вашето најомилено место во светот.
7. Треба да ја вратам услугата – сто посто го мисли ова. Работете напорно, затоа што секој напор се враќа. Нели тоа е најголемата цел ?
8. Немој да си прекинал со допирите – устата е зафатена, но рацете се слободни. Работете со нив.
9. Даааа – Осеќате дека се ближи крајот? Убрзајте и зголемете го притисокот. Finito
10. Sex, Please