ШОУ БИЗЗ

РЕТКО СЕ ПОЈАВУВААТ ЗАЕДНО ВО ЈАВНОСТ: Ова е сопругата на Здравко Чолиќ

Музичката легенда Здравко Чолиќ е во брак со сопругата Александра, и заедно имаат две ќерки Уна и Лара. koncertyt-na-zdravko-cholich-se-otmenq-310019Александра е професорка по географија и е посветена на семејството. a4e616621d3a96e1978b37f5ab85f9de