Филм, Фото и Видео

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ПРВАТА ЕПИЗОДА ОД ТОМ И ЏЕРИ ОД 1940 ГОДИНА

Многумина од нас пораснаа со авантурите на најпознатите мачка и глушец, Том и Џери. Тие денес слават 77 години од првата епизода прикажана во јавноста на 10 фебруари 1940 година.640full-puss-gets-the-boot-screenshotЦртанот е креиран од Вилијам Хан и Џосеф Барбера, кои до 1958 година имаат направено 114 епизоди.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ПРВАТА ЕПИЗОДА ОД ОВОЈ ЦРТАН ФИЛМ “Puss gets the boot” во боја.