Фото и Видео, ШОУ БИЗЗ

ЈАС ИМАМ ТАЛЕНТ: ОВОЈ КАНДИДАТ ГО ИЗБРКА ЖИРИОТО НАДВОР СО СВОЈОТ НЕВЕРОЈАТЕН ПЕРФОРМАНС

Кандидатот Давор Грекса, за подтребите на својот настап го извади жирито надвор.
Даница Масимовиќ, воодушевена од овој перформанс сподели дел, на својот инстаграм со коментар, „Ова мораше надвор да го погледнеме“


Ovo smo morali napolju da gledamo…! #dm #davorgreksa #jaimamtalenat #fire #playwithfire #simanovci

A video posted by Danica Maksimović (@danymaksi) on