SNAP-ВЈУ

SNAP-ВЈУ со Christian Shemko: Сакам да пробам се во животот!

Christian Shemko е млад фотограф, кој дел од животот го поминал на релација Австалија-Македонија. Иако има само 26 години тој уште од детството е вљубен во малите нешта, кои знае да ги долови објективот. 16602964_10208771269221256_5540033271885788844_nПокрај фотографијата, Кристијан е дел и од филмската уметност.
Па во продолжените погледнете како во ова интервју успеавме да го извлечеме од комфортната зона: 

 

Previous ArticleNext Article