Култура, Филм, Фото и Видео

Филм: „ХУМАН“

Македонски, аматерски, краткометражен филм. Дејствието е класично, но крајот ќе ве замисли. И ќе се прашате дали, ова е дефиниција за хуманоста кај човекот или злоупотреба?

16776992_1236410466465922_1356110623_o

Филмот е дело на Изабела Јакимова.
Играат:
Стефан Миленков,
Изабела Јакимова
Бранко Атанасов
Ема Давчева
Ангела Николоска
Радмила Кириќ
Давид Митерски