Вести

АПЕЛ ЗА МОМЦИТЕ: Наместо да сликате мускули во теретана, бидете и од корист за опшеството

Здружението за заштита на животни од Белград „Левијатан“ со одличен маркетинг трик на социјалните мрежи ја креваат совеста на луѓето против злоставување на животни!

Со црни фантомки на глава пратија јасна и заканувачка порака на социјалните мрежи која гласи:

„НЕ ГИ МАЛТЕРЕТИРАЈ ЖИВОТНИТЕ, ЌЕ ТЕ НАЈДЕМЕ. – Некогаш сееше страв, сега стравот доаѓа по тебе.“

ЕПА МОМЦИ КОИ СЕ СЛИКАТЕ МУСКУЛИ ВО ТЕРЕТАНИ, БИДЕТЕ ОД КОРИСТ И НАПРАВЕТЕ НЕШТО ЗА ОПШЕСТВОТО!