Љубов и Секс, Стил

Девет причини да бидете во врска со полицаец

Покрај бесплатниот влез во дискотеки, еве уште неколку причини зошто да бидтете во врска со полицаец, 635981637252588531-1408460297_635981635841061011510995900_image1. Униформата!
Уште е во тренд маж во униформа
brandon routh underwear police2. Покрај нив едноставно знаете дека сте во сигурни раце
Брзо решаваат проблеми. Не се паничари и во ниеден момент нема да се чувствувате незаштитено.
3. Знаат внимателно да ве сослушаат.
Кога и да бидете растажени, секогаш внимателно ќе ве сослушаат додека филозофирате дури и за небитни работи.
4. Не се кукавици
Нема засрамувачки да побегнат од било која ситуација, туку храбро ќе се соочат.
5. Одличен е возач.
Кога и да посакате да одите на лудо возење, тој е секогаш спремен.
21-Jump-Street-Dance-in-Car6. Се обидува да го направи опшеството подобро место за живеење.
Знаат да ги вреднуваат и да живеат според вистинските вредности
7. Имаат одлични приказни и случки од работа кои ќе ве насмеат.
Во борбата со криминалот, секогаш има случки каде се нашол со некој глуп криминалец
large8. Децата ги гледаат како херои.
Секое дете уште од мало сонува да биде полицаец, бидејќи во нивните очи тие си големи, храбри и силни момци!
9. Лојални се.
Ја вреднуваат вашата посветеност