Книги, Култура

Вера Калин со највредно признание за најчитан автор

Денес наградтата за „Најчитан автор за 2016“ и припадна на малдата авторка Вера Калин!
Од нејизното перо протека „Бездомникот со златен часовник“ и „Ловци на светулки“.

Тимот на muabeti.me и го честита секој постигнат успех, и чекаме уште многу вакви дела!