Мода, Фото и Видео, ШОУ БИЗЗ

На вчерашниот Виенски бал, се собраа сите македонски 👑ПРИНЦЕЗИ👑

Виенскиот бал, кој се одржа вчера вечер во хотелот Александар Палас ги собра сите македонски ѕвезди.
Во кралски стил, се појавија и нашите најубави жени на естрадата, од водителки, до бизнис дами, тие блескаа со сиот свој раскош.

ОЛГИЦА СТОЈМИРОВИЌ
17264165_10209912720229663_8625640583089318220_n

МАРИЈАНА СТАНОЈКОСКА
17265225_1497572330254040_806706408783479299_n

ЕЛЕНА СТЕФАНОВСКА

ЈОВАНА СТОЈМЕНОВИЌ
17264816_1340725292677204_3711743464215402652_n

Previous ArticleNext Article