Забава, Стил, Фото и Видео

ЕКСКЛУЗИВНА ФОТОГАЛЕРИЈА: ?Фросина Ангеловска, блесна во сиот нејзин раскош?

Фросина Ангеловска, е успешна бизнис жена. Креативец во кој ќе се заљубите уште на прво запознавање. Таа е моќна во својата работа, и е бренд сама за себе!


Пред објективот на Стефан Соколовски ја покажа својата женственот, и раскошот кој секоја жена треба да го поседува.

Фросина и Стефан веќе долго време соработуваат, а ова е последната фотосесија која пред се сака да покаже сиот оној блесок на жената, во кралски стил, во раскошот на нејзиниата моќност.

Photography: badstef photography
Hair: Gjorgi Trenov @FRAN
Makeup and styling: Frosina Angelovska @ FRAN