ШОУ БИЗЗ

ВИДЕО: Мартина Димоска влезе во канал

Мартина ја знаеме дека е девојка која лесно се носи и со науката и со креативната страна на моделството, таа е уникатност сама по себе.
За потребите на новата рекалама на B.U пармефите, Мартина си ја покажа својата вистинска личност, се извалка, и во свој стил, на мотор, си отиде на дружба во парк!