Мода, Стил, Фото и Видео, ШОУ БИЗЗ

За дами, не за девојки: Каде се собираат џелтамените во Скопје (видео)

Верувале или не, во Скопје има џенталмени. А каде и како изгледа таа собиранка, погледнете го видеото подоле и исплакнете очи!