ШОУ БИЗЗ

Јелена Спенџарска: Наместо да ме осудувате, зошто не се јавивте да му помогнете на човекот?!

Минатата недела медиумите ја искритукваа водителката Јелена Спенаџарска, поради нејзиниот одговор гледач да не шири негативна енергија.
И бидејќи никој не се јави и не ја праша за нејзината страна од приказната Спенџарска на социјалните мрежи го објави својот став, а ние го пренесуваме во целост.