Здравје, Нега и убавина

Еве што се случува со вашето тело, ако се бањате во црвено вино

Третманот трае околу 30 минути, а во продолжение прочитајте кои се придобивките што можете скоро инстантно да ги почувствувате.wine_bathБањањето во црвено вино ќе направи вашата кожа да изгледа здраво и румено, додека пак алкохолот е одличен за чистење на организмот од токсини. Но, тоа не е сè. Откако ќе влезете во кадата со вино, миризбата на овој пијалак ќе ве освои и ќе ви го опушти умот како никогаш досега. Во овој момент вашето уживање се надополнува со сирење за дегустација и лесна масажа на главата.

По завршувањето на третманот вие ќе се чувствувате неверојатно и одморено. Вашата кожа во текот на следните неколку денови ќе биде нежна, сјајна и прекрасна