Книги, Култура, Стил, Фото и Видео

10 цитати на Марија Лозаноска: „Собујте си ја дволичноста пред да ми влезете в душа“ – втор дел

Втор дел 10 најубави цитати на Марија Лозаноска. Нашата писателка, која знае како да допре до душите на читателите, да ги насмее, и со една реченица да им покаже дека животот е убав!
large(5)
large(8)
large(10)
large(3)
large(4)
large(9)
large(1)
large(4)
large(11)
large

10 цитати на Марија Лозаноска: „Внимавајте, ставаат лицемерие во некои пријателства“ – Прв Дел