Забава, Концерти / Настани, Фото и Видео

Два часа терапија за сите болести!

Синоќа во домот на АРМ, Бојан Велевски одржа терапија, од два часа постојано смеење. Атмосферата ја загреа Ивана Наскова. А Боки ја распали публиката, за кое што доби аплаузи на секои 20 секунди.

Погледнете дел од терапијата, и не ја пропуштајте следната сеанса!