Здравје, Исхрана и Рецепти, Фото и Видео

(видео) Направете вкусна пита, по рецептот на КЕТИ ПЕРИ

Слушнајте ја нејзината нова песна “Bon Appétit” и гледајте како Кети, ја прави најдобрата пита со цреши, по нејзнин рецепт.