Музика, ШОУ БИЗЗ

(видео) Битолската барбика Џесика Палашоска ја обедини Македонија

Џесика Палашоска објави видео запис за песната “Една е Македонија”.
Музиката и аранжманот за оваа песна ги направи Дејан Момироски, додека текстот е на Борче Нечоски. Спотот е снимен во соработка со INTV продукција.